Nyheter

 

Klimatkontroll ny återförsäljare för Nilan

11-06-2012 | På 80-talet började vi i Sverige satsa på energisnåla byggnader. Husen byggdes täta med kontrollerad ventilation. Sedan dess har det gått tre decennier och många av aggregaten är utslitna.

Klimatkontrolls VD Peter Hornbeck:

”På Klimatkontroll tänker vi göra en satsning på det här området och då passar Nilans produkter väl in. Det finns många anledningar att se över sin ventilation. Ett nytt ventilationssystem kan till exempel ge upp till 30% bättre energiåtervinning än den ursprungliga teknik som man installerade på 80-talet. Många vet inte ens om att de har en ventilationsanläggning på vinden. Man upptäcker den först när den börjar skramla och något gått sönder. Det säger något om hur eftersatt underhållet kan vara. Från Klimatkontrolls sida vill vi öka medvetenheten om det här problemet. Vi vill berätta hur viktigt det är att se över ventilationen och erbjuda praktiska lösningar. Därför stämmer Nilans miljöanpassade produkter väl in i vårt utbud.”
 
Klimatkontroll AB erbjuder optimalt inomhusklimat genom kostnads- och energieffektiva lösningar till privatpersoner och företag i södra Sverige. Med mer än 40 år i branschen finns en gedigen erfarenhet av smarta energilösningar, värmepumpar, ventilation och luftkonditionering. Läs mer på www.klimatkontroll.se
 Tillbaka

Om Nilan

Bostadslösningar

Fastighetslösningar

Återförsäljare

Find din Nilan Forhandler

Mässor

Nilan · Klimat och Försäljning i Arlöv AB · Tegelvägen 13 · S-232 54 Åkarp · Tel: +46 010-206 68 71 · nilan@klimat.se
Ansvars-
friskrivning

Privacy- and cookiepolicy