Nyheter

 

Emrahus väljer Nilan

19-06-2012 | Emrahus har valt Nilans modulbaserade kompaktanläggning, Compact P, som inneklimatlösning till ett antal projekt. Compact P är, som en ut av bara tre kompaktanläggningar i världen, passivhus-certifierad tack vare dess höga effektivitet.

Robin Berkhuizen, VD Emrahus:
”Med Compact P får vi en energieffektiv lösning där flera system ingår i en och samma produkt. Att FTX aggregatet är internationellt passivhus-certifierat är dessutom ett krav från oss på Emrahus vilket Compact P är.”

Jesper Christensson, byggledare:
”Kanalsystemet NilAIR gick fantastiskt lätt och snabbt att montera trots att det var första gången. Och nog blir det riktigt tätt med tanke på att det i princip bara är två skarvar/kopplingar mellan fördelningslåda och donet i rummet.”

Dzenan Kahvis, konstruktör Grontmij:
”Verkligen enkelt att projektera då bara en produkt som hanterar ventilation, värme och varmvatten ska ritas in.  Materiallistan för kanalsystemet NilAIR blev inte mycket till lista, i princip bara tre olika produkter: ventil, slang och fördelningslåda.”

EMRAHUS introducerade redan 2008 Sveriges första Passivhus som typhus har idag en serie om 30 kataloghus designade av Arkitektbyrånerna Kjellgren/Kaminsky, Jordens Arkitekter och KreativaHus. EMRAHUS bygger Passivhus och Nollenergihus med marknadens bästa klimatskal enligt Energimyndigheten och Passivhuscentrum med ett helhetsansvar, från ritning till nyckelfärdigt. Läs mer om Emrahus på www.emrahus.se
 Tillbaka

Om Nilan

Bostadslösningar

Fastighetslösningar

Återförsäljare

Find din Nilan Forhandler

Mässor

Nilan · Klimat och Försäljning i Arlöv AB · Tegelvägen 13 · S-232 54 Åkarp · Tel: +46 010-206 68 71 · nilan@klimat.se
Ansvars-
friskrivning

Privacy- and cookiepolicy