Nyheter

 

Emrahus och Nilan sätter standarden för framtidens Nollenergihus

01-10-2012 | I väntan på regeringens kriterier för Nästan Nollenergihus lanserar Emrahus redan nu, som första husleverantör, nollenergihus som standard i samarbete med Nilan. Basen är ett hus konstruerat enligt passivhusnormen, kombinerat med solceller.

Kombinationen av ett tätt och välisolerat hus med energieffektiva installationer gör det möjligt att erbjuda ett hus där solceller producerar den begränsade mängd energi som går åt till ventilation, uppvärmning och produktion av varmt hushållsvatten. Detta med hjälp av ett platsbesparande system som är enkelt att använda.

Robin Berkhuizen, VD Emrahus:
”Varför vänta till 2019 när tekniken och kunnandet finns redan idag och dessutom till en rimlig prisbild. Med 0 kWh per år i energiförbrukning får kunden inte bara trygghet inför framtida energiprisutveckling utan skapar också förutsättningar för nästa generation.”

Fredrik Engdahl, VD Nilan Sverige AB:
”Vårt passivhuscertifierade modulbaserade aggregat Compact P, kombinerar ventilation, varmvatten och uppvärmning. Allt i en och samma enhet, användarvänlig och inte större än att den får plats i tvättstugan. Tillsammans tar vi ett stort steg mot visionen om att husägare i framtiden är energiproducenter och inte bara konsumenter. Framtiden är redan här.”'

Pressmeddelanden
 Tillbaka

Om Nilan

Bostadslösningar

Fastighetslösningar

Återförsäljare

Find din Nilan Forhandler

Mässor

Nilan · Klimat och Försäljning i Arlöv AB · Tegelvägen 13 · S-232 54 Åkarp · Tel: +46 010-206 68 71 · nilan@klimat.se
Ansvars-
friskrivning

Privacy- and cookiepolicy