Nyheter

 

Vi utökar vår populära Comfort-serie med en ny platsbesparande modell – Comfort CT150

26-03-2014 | 1 oktober lanserar vi en ny medlem av vår populära Comfort-serie. Comfort CT150 är en energieffektiv ventilations- och värmeåtervinningsanläggning med platsbesparande konstruktion.

Detta gör anläggningen särskilt lämpad för nybyggnad och renovering av lägenheter, sommarhus och radhus där inbyggnadsutrymmet är begränsat.

Nya Comfort CT150 är det senaste tillskottet i vår populära Comfort-serie. Comfort CT150 är resultatet av två års forskning inom modernt bostadsbyggande med målet att utveckla en energieffektiv ventilations- och värmeåtervinningsanläggning specialkonstruerad för lägenheter.

Anläggningen är särskilt lämplig för både nybyggnad och renovering av bostäder med begränsat inbyggnadsutrymme. Tack vare anläggningens kompakta konstruktion är den enkel att bygga in och kan monteras i både tak och väggar med de medföljande monteringsfästena. I större bostäder, till exempel villor, är det möjligt att använda Comfort CT150 i decentraliserad konfiguration med två separata anläggningar i en bostad. Detta minskar utgifterna för att dra kanaler och minskar värme- och tryckfallet i kanalerna jämfört med en traditionell enskild ventilations- och värmeåtervinningsanläggning.

Comfort CT150 kan beställas med en motströmsväxlare av antingen polystyren eller aluminium. Motströmsväxlaren av polystyren ger högst temperaturverkansgrad på upp till 97 % i enlighet med DS 447, och motströmsväxlaren av aluminium ger lägst energiförbrukning för fläktarna. Anläggningen kan väljas med två användarpaneler: en med display och en med inställningssteg.

Till Comfort CT150 finns vatten- eller eleftervärmare, elförvärmare, EM-box och G4- samt F7-filter.

Läs mer om Comfort CT150 här.

 Tillbaka

Om Nilan

Bostadslösningar

Fastighetslösningar

Återförsäljare

Find din Nilan Forhandler

Mässor

Nilan · Klimat och Försäljning i Arlöv AB · Tegelvägen 13 · S-232 54 Åkarp · Tel: +46 010-206 68 71 · nilan@klimat.se
Ansvars-
friskrivning

Privacy- and cookiepolicy