Kvalitetssäkring

Alla delar i våra ventilationsanläggningar och värmepumpar, allt från plåtar till ventiler, blir bokstavligt talat testade från alla håll och kanter igenom hela produktionsprocessen.

Alla anläggningar testas i drift

Våra kvalitetssäkringsrutiner och inte minst det driftstest som alla våra anläggningar genomgår innan vi levererar, säkerställer att Nilan följer de kvalitetskrav som existerar på marknaden. Vi går dock ofta ett eller två steg längre i vår ansträngning i att leva upp till våra egna höga krav. Det är därför också bara reklamationer på 0,8 % av våra anläggningar – ett tal vi för övrigt har bestämt oss för att halvera.

Lång erfarenhet betyder stor expertis

Våra produktionsteam är utbildade för att producera exakt vår typ av anläggningar. Det säkerställer en hög kompetensnivå och delning av den kunskapen vi har uppnått genom alla år vi har varit på marknaden. Medarbetarna vet och förstår varför även små detaljer är viktiga, som till exempel att det inte får komma smuts i kylsystemet då det kan bryta ned anläggningen.

Lärande och förbättring konstant i fokus

Ingen är felfri och vi är inte rädda för att ta något till oss och lära av det när där är något vi kan göra bättre. Vi arbetar konstant med att förbättra verksamheten som helhet och inte minst kvaliteten på våra ventilations- och värmepumpslösningar – speciellt genom effektivitets-optimering i produktionen med hjälp av dialog, mätningar och uppföljande evalueringar.

Om Nilan

Bostadslösningar

Fastighetslösningar

Återförsäljare

Find din Nilan Forhandler

Mässor

Nilan · Klimat och Försäljning i Arlöv AB · Tegelvägen 13 · S-232 54 Åkarp · Tel: +46 010-206 68 71 · nilan@klimat.se
Ansvars-
friskrivning

Privacy- and cookiepolicy