Marknadsorienterat fokus

Nilan sätter kunden i centrum. Vi lyssnar till våra kunder och uppfyller deras behov genom ett konstant fokus på att utnyttja de möjligheter tekniken ger.

Med löfte om en optimal lösning

Att lösa dina behov är vår främsta uppgift och vi tror på att vi kan komma i mål bara genom att ingå i dialog. På det sättet säkerställer vi att du inte bara får en anläggning, utan också en lösning.

Vi går grundligt till väga i alla projekt, som vi är involverade i. Vi anser först projektet som avslutat när vi är säkra på att vi lämnar dig med den mest optimala och välfungerande lösningen. Med Nilan namnet följer ett löfte om att du får den lösning som passar till just dina behov – varken mer eller mindre. Det löftet har vi tänkt oss att hålla. Därför är också Nilans ventilationsanläggningar och värmepumpar alltid anpassade till marknadens behov, lagar och nya energikrav.

Stark sparring- och rådgivningspartner

Nilan är en stark sparring- och rådgivningspartner tack vare vårt know-how inom byggbranschen. Vi tror att det inte är tillräckligt att veta en del om ventilations- och värmepumpsanläggningar. För att komma i mål och ge dig den bästa möjliga lösningen är det nödvändigt att vi håller en hög nivå när det kommer till kunskap om byggnaden som helhet och dess omgivning. En Nilan anläggning ska vara en integrerad del av en byggnad och inte ett plus i kanten. Vi har helheten i fokus och skapar hela lösningar.

Om Nilan

Bostadslösningar

Fastighetslösningar

Återförsäljare

Find din Nilan Forhandler

Mässor

Nilan · Klimat och Försäljning i Arlöv AB · Tegelvägen 13 · S-232 54 Åkarp · Tel: +46 010-206 68 71 · nilan@klimat.se
Ansvars-
friskrivning

Privacy- and cookiepolicy